Upoznajte dr. Roje! - Biram zdravlje
Biram Zdravlje logo

Upoznajte dr. Roje!

shadow illustration

Životna misija prof. Željke Roje je – zdravlje za sve, a 16. prosinca je online predstavljanje priručnika za roditelje - Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju.

 

Iako je u mladim danima maštala o rukometnoj karijeri i sportskom novinarstvu san o profesionalnom bavljenju sportom nažalost je prekinuo niz teških ozljeda nakon kojih se okrenula medicini.

 

Diplomirala je 1992. godine, a od 1998. do 2013. godine radila je u KBC Split, na Klinici za bolesti uha, nosa i grla s kirurgijom glave i vrata i na Medicinskom fakultetu Sveučilišta u Splitu. Iz bolnice je otišla s mjesta pročelnice Kliničkog odjela za otologiju i dječju otorinolaringologiju i odlučila otvoriti privatnu praksu.


Pored dugogodišnjeg međunarodnog iskustva, operiranju diljem svijeta i znanstvenoj karijeri i ugledu prof. dr. sc. Željka Roje, ima još još jednu veliku ljubav, a to je edukacija o čemu svjedoče brojna predavanja, napisane brošure, besplatna savjetovanja za roditelje i video vodiči za vrijeme pandemije.

 

Priručnik "Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju" zbroj je iskustva i želje za prenošenjem znanja roditeljima, tetama u vrtiću, učiteljima i profesorima u školi i svima onima koji skrbe o djeci kako bi na vrijeme prepoznali pojedine bolesti i stanja u djece te pružili adekvatnu pomoć.

Pridružite se online promociji priručnika 16. prosinca u 18 sati!

Priručnik će predstaviti sama autorica, izv. prof. prim. dr. sc. Željka Roje, dr. med., specijalistica otorinolaringologije i kirurgije glave i vrata i recenzent priručnika, izv. prof. prim. dr. sc. Milivoj Jovančević, dr. med., pedijatar

Kako uživo pratiti predstavljanje priručnika 16. prosinca u 18 sati?

i uživo gledajte promociju priručnika dr. Roje Zajedno kroz dječju otorinolaringologiju na YouTube kanalu Biram Zdravlje by Salveo.

  • Info:

U slučaju da vam se prijenos uživo 16. 12 u 18 sati ne prikaže, napravite refresh (obnovi ili Ctrl+R) stranice kanala kako bi prijenos bio prikazan.

  • Savjet:

Posjetite našu YouTube stranicu Biram zdravlje by Salveo na LINKU: https://bit.ly/2Ieni5w, kliknite opciju Subscribe / Pretplati me koja omogućava da pratite našu stranicu i da Vam 30 minuta prije prijenosa uživo dođe podsjetnik na mail ili mobitel.

shadow illustration