Bol u grlu - glasno navijanje
Biram Zdravlje logo

Kad od glasnog navijanja grlo boli

shadow illustration

Na glasnice izložene ovakvim dodatnim naporima smirujuće djeluje jedan od junaka narodne medicine udružen s moćnom hijaluronskom kiselinom.

Vjerne navijače i navijačice, vjerojatno će, tijekom trajanja velikih sportskih natjecanja uhvatiti, pa recimo tako, navijačka groznica. 

Nije ništa strašno, ali u želji za stvaranjem dobre navijačke atmosfere, manifestira se uzastopnim glasnim pjevanjem navijačkih pjesama, glasnim bodrenjem i vikanjem. 

Tako glasnice trpe jer su napregnute do krajnjih granica te glasne navijače i navijačice grlo počinje grepsti, hvata ih promuklost, a u nekom trenutku i teško govore. 

U tom periodu potrebno je paziti na, po nekima, najjači navijački rekvizit - glas. 

Kad su glasnice izložene ovakvim dodatnim naporima, na njih smirujuće djeluje jedan od junaka narodne medicine – islandski lišaj udružen s moćnom hijaluronskom kiselinom. 

Ekstrakt islandskog lišaja od davnih dana se koristi kao lijek za bolesti dišnih puteva, a njegov gotov ekstrakt, kao i hijaluronsku kiselinu sadrže biljne pastile isla® medic voice

 

Pastile postepenim otapanjem u ustima oblažu sluznicu usne šupljine i grla te tako štite od daljnjih nadražaja.

Zato se preporučuju pri dodatnom naporu glasa kao što je uzastopno glasno navijanje.

Zbog smirujućeg djelovanja na glasnice isla® medic voice pastile preporučuju se navijačima te glasovnim profesionalcima kao što su spikeri, komentatori, pjevači, voditelji, govornici, učitelji...

Isla pastile su primjer kako tradicija i suvremena tehnologija idu ruku pod ruku te dovode do suvremenog proizvoda koji, u ovom slučaju, može smiriti snažno iritirane glasnice, ublažiti grebanje u grlu i promuklost te popraviti dan.

isla® medic voice pastile dostupne su ljekarnama diljem Hrvatske.

 

Saznajte više