Biram Zdravlje logo

Za higijenu i zaštitu kod začepljenog ili “plivačkog” uha

Nakupljeni ušni vosak može uzrokovati neugodne simptome kao što su začepljenje uha, bol u uhu, nagluhost ili vrtoglavice. Također u kontaktu s vodom nabubri pa često izazove upalu uha u ljetnim mjesecima.

Kako bi izbjegli ove probleme potrebno je redovno održavati higijenu uha i pravilno ga čistiti. U tim slučajevima ne  preporuča se samopomoć u vidu štapića za uši jer uglavnom “gurnu” vosak dublje u zvukovod.

Zato stručnjaci preporučuju maslinovo ulje jer na prirodan način omekšava i uklanjanja sabijeni ušni vosak.

Siguran za korištenje

Osmišljen u suradnji s klinikom za njegu uha Službe za javno zdravstvo Velike Britanije u Rotherhamu, Vaxol® raspolaže jednostavnim i jedinstvenim sustavom za doziranje koji omogućuje precizno mjerenje doze pripravka za stavljanje u vanjsko uho.

Također, zbog konusng oblika mlaznice vrh pumpice ima tek vrlo ograničeni pristup zvukovodu zbog čega su izbjegnute povrede zvukovoda.

big brand shadow

100% prirodni proizvodi

Vaxol® sprej sadrži maslinovo ulje bogato prirodnim antioksidansima i vitaminom E, pripremljeno u skladu s dobrom proizvođačkom praksom.

Vaxol® swim sprej uz maslinovo ulje sadrži dodatno i ulje čajevca koje djeluje protuupalno.

Proizvodi su hipoalergeni i mogu se koristiti kroz duži vremenski period.

olive oil

BEZ ISPIRANJA UHA NAKON PRIMJENE

Vaxol® i Vaxol® swim sprej su vrlo ugodni i jednostavni za primjenu kod djece od 1. godine života i odraslih.

Budući da nakon aplikacije ne curi iz uha, može se primjeniti u stojećem, sjedećem i ležećem položaju. Nakon primjene ne zahtijeva dodatno ispiranje uha što ga čini vrlo sigurnim i jednostavnim proizvodom.

big brand shadow
olive

Jednostavan i siguran za djecu od 1. godine života i odrasle…

Prije upotrebe pažljivo pročitajte uputu.

Savjetovalište

Pitanja i odgovori

Kako Vaxol® djeluje?

Vaxol® poboljšava čišćenje zvukovoda olakšavajući uklanjanje cerumena. Vaxol® ima jednostavan i jedinstven sustav doziranja koji omogućuje primjenu ispravno izmjerenih doza u zvukovod bez opasnosti od prolijevanja.

Hoće li Vaxol® poboljšati moj sluh?

Uklanjanje cerumena značajno poboljšava sluh. U nekim slučajevima može još uvijek postojati potreba čišćenja uha uštrcavanjem. Međutim ukoliko ste koristili Vaxol® čišćenje uštrcavanjem bit će jednostavnije i učinkovitije.

Kako Vaxol® pomaže kod čišćenja uha uštrcavanjem?

Primjena maslinova ulja nekoliko dana prije uštrcavanja doprinosi smekšavanju cerumena i podmazivanju zvukovoda te na taj način olakšava izlaženje cerumena.

Pogledajte sva pitanja

Pitajte nas

Slobodno nas kontaktirajte, ukoliko imate pitanje. Rado ćemo odgovoriti na Vaša pitanja.

Postavite pitanje