Biram Zdravlje logo

Nemoj poBRKati prioritete!

shadow illustration

Instagram nagradni natječaj - pravila

Članak 1.  

Priređivač (Salveo d.o.o, Zavrtnica 17, Hrvatska) priređuje nagradni natječaj „Nemoj poBRKati prioritete“ u cilju promocije, a odvija se isključivo na vlastitim digitalnim kanalima – Instagram profil @biramzdravlje.hr.

Članak 2. 

Nagradni natječaj traje od 23.11. – 30.11.2021 do 23:59h. 

Članak 3. 

Pravila nagradnog natječaja bit će objavljena na stranici www.biramzdravlje.hr   

Članak 4. 

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju imaju svi državljani Republike Hrvatske. 

Maloljetnici mogu biti dobitnici nagrada i primiti osvojenu nagradu prema zakonom propisanim uvjetima, tj. ukoliko su zakonski zastupnici maloljetnog dobitnika prihvatili nagradu umjesto maloljetnog dobitnika. 

Pravo na sudjelovanje u nagradnom natječaju nije uvjetovano kupnjom, a ostvaruje se ostavljanjem komentara ispod objave postavljene na Instagram profilu @biramzdravlje.hr.  

Korisnici u komentaru trebaju napisati emojijima ili/i riječima zašto je, po njima, zdravlje najbitnije. 

Tri najkreativnija komentara u ovom nagradnom natječaju odabrat će stručni žiri Salvea, a bit će označeni na navedenom digitalnom kanalu u članku 1.  

Organizator zadržava pravo dopune pravilnika u svrhu korekcije mogućih novonastalih nepoštenih radnji koje štete duhu natjecanja, te njihovih sudionika.  

Članak 5.  

Korisnik koji sudjeluje u nagradnom natječaju prihvaća prava i obveze iz ovog Pravilnika te je suglasan s ovim pravilima i uvjetima korištenja. Ostavljanjem svojih podataka i sudjelovanjem u nagradnom natječaju pristaje da ga se naknadno obavještava o promotivnim novostima priređivača.  

Članak 6. 

U nagradnom natječaju ne mogu sudjelovati zaposlenici priređivača i njihova uža obitelj. 

Članak 7. 

Nagradni fond:   

  • 3x poklon bon za muško šišanje i bradu u Gospon Fulir Barber shopu u Zagrebu: https://gosponfulir.com/. 
  • 3x preventivni pregled. Preventivni pregled će se moći napraviti u Zagrebu, Splitu, Koprivnici i Puli. (PREVENTIVNI PAKET < 45 godina – prvi pregled + tm.markeri (alfa-FP, beta-HCG, LDH); PREVENTIVNI PAKET > 45 godina – prvi pregled + tm.marker (PSA))

Nagrade nisu zamjenjive za novac. 

Članak 8.  

Dobitnik će biti kontaktiran tako što će biti označen u komentaru. Ukoliko se dobitnik ne odazove na komentar unutar 72 sata, dobitnik gubi pravo na nagradu, a korisnik sa sljedećim najkreativnijim razlogom ostvaruje pravo na nagradu.  

Članak 9.  

Sudjelovanjem u nagradnom natječaju sudionici pristaju na objavu njihovih podataka i ovlašćuju Priređivača da koristi njihove osobne podatke i fotografije, bez prava na bilo kakvu naknadu, u svrhu javne objave rezultata nagradnog natječaja, kako prilikom dodjele nagrada, tako i u objavi reportaža ili sličnih materijala vezanih uz nagradni natječaj.  

Članak 10.  

Trenutkom preuzimanja nagrade odnosno potpisom potvrde o preuzimanju nagrade prestaju sve daljnje obveze Priređivača prema dobitniku nagrade.  Preuzimanje nagrada održat će se u dogovoru s Priređivačem.  

Članak 11.  

U slučaju da se u nagradni natječaj uključi manje sudionika od broja nagrada koje su predviđene nagradnim fondom, dodijelit će se onoliko nagrada koliko je u nagradnom natječaju sudjelovalo sudionika.  

Članak 12.  

Organizator zadržava pravo promjene pravila bez prethodne najave. U slučaju spora između priređivača i sudionika ovog nagradnog natječaja nadležan je Općinski sud u Zagrebu. 

 

Ovaj nagradni natječaj ni na koji način nije povezan s društvenom mrežom Instagram. 

Instagram ga ne sponzorira, ne podržava i ne organizira. Sve informacije i nagradu osigurava Organizator. 


U Zagrebu, 22.11.2021.