Biram Zdravlje logo

ISLA® JUNIOR za zaštitu grla i tegoba uzrokovanih prehladom

shadow illustration

Namijenjeni su djeci od 4.godine života, tj. čim sigurno znaju otapati pastile u ustima.

isla® junior pastile za grlo namijenjene su za zaštitu sluznice grla od različitih iritansa te za ciljano tretiranje tipičnih tegoba s grlom kod prehlade kao što su “grebanje” u grlu i nadražaj na kašalj.

Djelotvorno ublažavanje poteškoća plus regeneracija sluznice grla

Isla® junior sadrži biljnu djelatnu tvar islandski lišaj koji se sastoji od 80% sluzi. Zajedno sa slinom tvori zaštitni film, koji poput balzama oblaže sluznice usta i ždrijela. Ovaj zaštitni film vlaži suhu sluznicu i štiti je od daljnjih nadražaja. Na taj način se djelotvorno ublažavaju poteškoće s grlom, kao što je neugodan osjećaj grebanja u grlu i tegobe s grlom, ali i nadražaj na kašalj. Kod nadražajnog kašlja također je važno kontinuirano vlažiti sluznicu kako bi se iritacija smanjila. Isla® junior pastile mogu se uzimati u dozi do 6 pastila dnevno.

Međutim, zdrava sluznica ima još jednu važnu ulogu u organizmu. On predstavlja fizičku barijeru prolazu različitih uzročniak bolesti i iritansa dublje u organizam i tako povećava prirodne obrambene mehanizme.

Stoga je važno sluznicu i preventivo zaštiti korisnim sastojcima koje sadrži ekstrakt islandskog lišaja.

Odličan okus bez nepotrebnih dodataka

Isla® junior posebno je usklađen s osjetljivim osjetilom okusa u djece. Pastile ne sadrže boje, konzervanse i umjetne arome, već samo prirodnu aromu jagode.

Pastile za grlo uz to su primjerene za vegane, bez šećera i neškodljive za zube – što potvrđuje znak neovisnog “Toothfriendly International”.

 

Više informacija o isla junior pastilama pronađite ovdje.